Najam šatora

TNT Events jedna je od vodećih tvrtki na području Hrvatske i regije u iznajmljivanju šatora i prateće dodatne opreme. Naše iskustvo i reputacija temelji sa na velikom broju izvedenih projekata i još većem broju zadovoljnih korisnika. Naš tim sačinjen je od inženjera, dekorera te osoba sa velikim iskustvom u organizaciji evenata. Improviziramo i pronalazimo rješenja kako bi ispunili vaše želje.

 

Najam šatora odličan je izbor za vjenčanja, korporativna događanja i proslave, rođendanske zabave te druge manifestacije na otvorenome.

U ponudi imamo profesionalne šatore različitih dimenzija. Svi naši šatori imaju čvrstu čeličnu konstrukciju te PVC nezapaljive cerade od 500 g/m2. Prilikom slavlja budite bezbrižni i sigurni da vam nevrijeme ne pokvari zabavu.

“Neki ljudi tragaju za ljepšim mjestima, drugi ih čine lijepima.”

-Hazrat Inavat Khan

Bilo da se radi o rođendanu ili vjenčanju dopustite da vaš dan postane kao dan iz bajke. Uz naše iskustvo, sugestije i dekoracije vaš dan biti će ispunjen luksuzom i ljepotom kakvu zaslužujete. Od prvoga koraka smo uz vas u organizaciji i pomažemo vam da vaše slavlje ostane svim u sjećanju. Ispunjavanje vaših želja nama je zadovoljstvo, a vaša sreća nama je nagrada.

Ukoliko želite nezaboravnu zabavu o kojem će se dugo pričati i ako želite da vaš da bude kao iz bajke, obratite nam se s povjerenjem. Pružite nam šansu da vam darujemo dozu sreće!